fbpx

Intercut på Elmia Produktionsmässor 2024

Ta din produktion till nästa nivå

Välkommen till Intercuts utställning på Elmia Produktionsmässor 2024, där vi stolt presenterar våra senaste nyheter och samarbeten från Italien och Finland.

Med passion för att leverera högpresterande lösningar och service för tillverkningsindustrin, guidar vi dig med stort engagemang för att ta din produktion till nästa nivå.

Vi bjuder in dig att ta del av ett brett utbud av innovativa lösningar, tillsammans med omfattande kompetens för att besvara dina frågor. Upplev bland annat en imponerande fiberlaser från Cutlite Penta, med förmåga att skära 50 mm plåt med enastående snittkvalitet och hastighet.

Lösningar som finns på plats:

Cutlite Penta

Cutlite Penta skärmaskiner tillverkas vid företagets huvudkontor i Prato, norr om Florens, och riktar sig främst till företag med höga krav på snittkvalitet och tillförlitlighet i sin produktion.

Ta del av en laser med kraftfull effekt, där du kan skära tjockare material upp till 50 mm med hög precision. Högre utnyttjandegrad och mindre materialspill är bara några av fördelarna med högeffektslaser.

Intercut inleder samarbete med Aliko OY i Finland

ALIKO OY LTD är sedan 1978 en av de allra främsta tillverkarna av större kantpressar.

Vi båda representerar dessutom Messer Cutting Systems och Cutlite Penta Fiberlasrar på våra respektive marknader.

Trond Hansen

Få snabb avkastning på din investering

PEMAMEK svetsautomation från Finland grundades 1970 och har idag 250 medarbetare som är aktiva med projekt i 50 länder.

Tillsammans erbjuder vi robotsvetsning för högre produktivitet, framtidssäkrad konkurrenskraft och snabb avkastning på din investering. Besök vår monter och studera framtidens svetsautomation hos Pemamek.

Vi kan allt om bultsvetsning

Vi erbjuder allt för bultsvetsning direkt från vårt lager, från bärbara mini-bultsvetsar till avancerade CNC-maskiner.

Sortimentet inkluderar förutom maskiner och service även bult- och svetselement från ett flertal kvalificerade tillverkare. En av våra partners inom området är sedan många år SOYER från München. Säkert, snabbt och med kvalitet.

Samarbete med ISTECH

Intercut och ISTECH samarbetar för att leverera skräddarsydda och kraftfulla bandsågar till svenska företag med fokus på produktionskapning. ISTECHs specialisering på kundanpassade hanteringssystem stärker Intercuts erbjudande till både stålverk och företag med produktionskapning.

Anders Pettersson - Intercut Sverige AB
Service Intercut