Lediga jobb

Intercut söker just nu en ansvarig för ORDER / INKÖP

Vi satsar framåt och vill nu stärka vår avdelning för slitdelar och förbrukningsmaterial.

Vi letar efter dig som kan ta ett helhetsgrepp om hela sortimentet i Intercut samt även vårt systerbolag Areg. Tjänsten är placerad på vårt moderna och trevliga kontor i Sollentuna norr om Stockholm.

Vad innebär jobbet?

Dina främsta arbetsuppgifter att ta emot order och köpa in artiklar till vårt lager, men också bygga relationer med våra kunder som gynnar försäljningen. Du kommer även att bevaka avropsorder till storkunder men också uppdatera vårt artikelregister med nya artiklar och prisjusteringar. Vi uppmuntrar nya idéer och förslag till att stärka vår position på marknaden.

Vem letar vi efter?

Om du är tjej eller kille, yngre eller äldre, spelar ingen roll, det viktigast är att du har ett bra driv och att du gillar att ta kontakt och kan bygga relationer med vår kunder. Du jobbar mycket över telefon så svenska och engelska är viktigt. Vi ger dig bra support med utbildning av våra system och produkter. Till din hjälp finns hela tiden erfarna produktsäljare och servicetekniker.

Meriterande erfarenheter:

  • Utbildning inom relevant område eller någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av order, inköp- lagerfunktionen i administrativa system
  • Grundläggande kunskaper Excel och Word.
  • God teknisk vana.
  • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Tyska är meriterande.

Ansökan

Vi tar emot ansökan via epost: info@intercut.se

INTERCUT SVERIGE AB
Box 8026
19208
Sollentuna
Tel: 08-55051200

Mer information:

VD
Anders Pettersson
Tel: 070 6841030

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Intercut söker just nu en servicetekniker!

Vi representerar flera stora europeiska maskintillverkare på den svenska marknaden. Som Servicetekniker kommer du jobba med förebyggande underhåll, reparationer och installationer av maskiner.

Du kommer arbeta i en industrimiljö med såväl stora som små företag och vi tror därför att du som person är utåtriktad och service-minded. Du sätter kunden i centrum och är intresserad av att arbeta på fältet. Ditt huvudsakliga arbetsområde sträcker sig över hela landet och resor med övernattning en eller flera dagar är vanligt förekommande.

Vi letar efter dig som har erfarenhet av:

  • Maskinunderhåll
  • Felsökning
  • Kundkontakt
  • Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande erfarenheter:
Erfarenhet av bandsågar, kantpressar, gradsaxar, termisk skärning.
Tidigare arbetat med förebyggande underhåll och/eller nyinstallation av maskiner inom plåtbearbetning, tillverkningsindustri och liknande.

Vi erbjuder dig en plats i ett företag med ett härligt gäng som stävar efter att vara det modernaste företaget i var bransch. Vi förstärker för att bli ännu starkare inom framför allt förebyggande underhåll, utbildningar och säkerhet. Praktisk erfarenhet av produktionsmaskiner är meriterande men vi erbjuder en god utbildning hos våra leverantörer samt framför allt tillsammans med våra egna erfarna servicetekniker som finns placerade runt om i landet. Som servicetekniker hos Intercut är du en av de allra viktigaste medarbetarna och vi är mycket stolta över vår serviceavdelning.

Ansökan

Vi tar emot ansökan via epost: info@intercut.se

INTERCUT SVERIGE AB
Box 8026
19208
Sollentuna
Tel: 08-55051200

Mer information:

Eftermarknadschef
Markus Lindelöf
Tel: 08 550 512 21.
E-post: markus.lindelof@intercut.se