fbpx

Om Intercut

Vi välkomnar dig som kund hos oss på Intercut!

Intercut Sverige AB grundades 1988 och är ett framgångsrikt agenturföretag som erbjuder världsledande plåtbearbetningsmaskiner för små och stora verkstäder.

Ända sedan etableringen i bultsvetsbranschen 1979 har vi strävat efter utveckling och förbättring inom fyra nyckelområden: Kompetens – Kapacitet – Kvalitet – Kontinuitet. Detta har gjort Intercut till en ledande, uppskattad och pålitlig partner till allt fler industriföretag, över hela landet. Effektivisering och automatisering av er produktion ger bättre avkastning, investeringen ger snabbt en positiv påverkan och ökad produktivitet.

Intercut har vuxit kraftigt det senaste året och blivit ännu starkare, nu finns fler anställda såväl som nya leverantörer. Den förstärkta säljkåren och välutbildade servicetekniker hjälper dig som kund, även efter köpet, med underhåll och service av maskiner. Kundservice finns för rådgivning och beställning av slit- och reservdelar. Intercut förser marknaden med korrekt och tydlig information så det blir lätt att välja rätt produkt.

Affärsidé:

  • Intercut är leverantören för krävande kunder med produktion med plåt och balk som önskar det stora företagets trygghet i kombination med familjeföretagets engagemang.

Vision:

  • Att vara den man kan lita på, som rekommenderar det som passar bäst för varje förutsättning och där alla brinner för att skapa en problemfri produktion.

Kunderbjudande:

  • Vi erbjuder problemfri produktion.
  • Vi erbjuder skräddarsydda underhållsprogram.
  • Vi erbjuder support och utbildning med kvalificerad personal.
  • Vi ställer höga krav på våra leverantörers kvalité.
  • Vi erbjuder kunnig och engagerad personal.

Anders Pettersson - Intercut Sverige AB

Anders Pettersson
+46 8 550 512 02
+46 70 684 1030
anders.pettersson@intercut.se