fbpx

ARRONET Aluminiumbåtar fyller 30 år

Ett hundratal kunder, återförsäljare, personal och leverantörer deltog i firandet. Det var en upplevelse att höra kunder som berömde Arronet båtarna som ”bäst i klassen” inom såväl kvalité som innovation. Nya fina lokaler och löpande investeringar i den senaste produktionstekniken gör att Arronet nu bygger över 200 båtar per år.

Håkan von Arronet, produktionschef: våra unga, duktiga och nyfikna medarbetare har stor del i våra framgångar!

Många av Intercut`s kunder har mångdubblat sin kapacitet med hjälp av smarta produktionslinjer och en högre automationsgrad. Aluminiumbåtstillverkaren Arronet investerade 2018 i en modern plasmaskärmaskin MultiTherm från Messer.

Anders Pettersson, VD på Intercut, som levererat de maskiner som skär plåten där allt börjar:  mest intryck på mig var hyllningen till alla unga medarbetare i produktionen, detta i kombination med ägare som lyssnar och tar till sig av alla tips och idéer imponerade på såväl leverantörer, återförsäljare som de nöjda båtägarna.

Messer MultiTherm plasma till ARRONET

Håkan von Arronet visar sina Messer maskiner som tar fram de plåtar som sedan går vidare till bockning, och robotsvetsning av skrov samt manuell svetsning av detaljer.