fbpx

Bultsvets med roterande magnetfält

Soyer-2017-areg

Soyer strömkälla BMK-16i med svetspistolen PH-3N SRM, ett banbrytande steg framåt för bultsvetsningstekniken. Speciellt utvecklad SRM – teknik som ger oslagbara svetsresultat.

Soyer´s Multifunktionella bultsvetssystem är lämpligt för nästan alla applikationer inom bultsvetsning.

Soyer BMK-16i inverter är en mycket lätt och kompakt strömkälla som är utvecklad för att bibehålla en extremt stabil ljusbåge vid bultsvetsning men kan även användas för svetsning av vanliga sexkantmuttrar, MMA – svetsning (elektrodsvetsning) eller TIG – svetsning. Strömkällan är utrustad med integrerad skyddsgasautomatik och kan och som option utrustas med automatikset för hel och halv automatisk bultframmatning samt kommunikationskort för interaktion med överordnade styrsystem och inbyggnad i CNC – portalbord, robotceller och liknande.

Bultsvetspistolen PH-3N SRM och inverterströmkällan Soyer BMK-16i är utvecklade för bultsvetsning med roterande magnetfält (SRM). Det nya tillvägagångssättet med SRM utnyttjar svetsenergin mer effektivt och möjliggör svetsning med ett förhållande ned till 1:10 mellan plåttjocklek och bultdiameter. Den mindre värmetillförseln har stora fördelar vid bultsvetsning i mer komplexa material, eller då man har behov av att svetsa större fästelement på tunna plåttjocklekar.

Vi erbjuder våra kunder de bästa funktionslösningarna inom bultsvetsning. Du är alltid välkommen att kontakta oss på Areg så berättar vi mer om fördelarna med att kombinera och använda strömkälla Soyer BMK-16i och bultsvetspistolen PH-3N SRM.

Se gärna produktfilmen: