fbpx

Fa-Tec satsar på PEMA Svetsautomation

FATEC investerar i en Pema svetsautomation

FA-TEC har investerat i en Svetsautomation med möjlighet för MIG/MAG och pulverbågsvetsning. Svetsanläggningen har också svetskranar, rullbockar och monteringsstation för att montera samman svepen till exempelvis tryckkärl.

VD Jonas Källström: ”FA-TEC genomsyras av en gedigen produktionskultur där vi vill vara rätt utrustade för varje tillfälle. Vi arbetar nära våra kunder och att automatisera våra processer är viktigt. Därför ser vi mycket fram mot vår senaste investering i en svetsrobot för att kunna erbjuda såväl smartare som billigare produktion för våra kunder.

Fatec satsar på svetsautomation och robotsystem från Intercut
Jonas Källström VD FA-TEC, Jacob Wilson Servicetekniker och Trond Hansen Försäljningschef från Intercut samt Jörgen Ekery, Emanuel Larsson och Vytautas Paulauskas från FA-TEC.

Intercut representerar Svetsautomation från Pemamek i Sverige med syfte att hjälpa sina kunder med system för ökad produktivitet, inte bara logistik runt skärmaskinerna utan också med robotsvetsning.

FA-TEC AB i grundades 1968 och har idag över 8000 kvm produktionsyta i Falkenberg. Företaget har under åren byggt upp en hög kompetens inom tillverkning av kompletta maskinutrustningar för olika branscher, kvalificerad svetsning samt bearbetning med avancerade CNC-maskiner.

Kontakta oss för mer information:

Trond Hansen
+46 8 5505 1206
+46 70 570 7384
trond.hansen@intercut.se