fbpx

Information med anledning av Coronaviruset Covid-19

Vi uppmanar till företagens sociala ansvar!

Vi måste alla delta i de gemensamma insatserna för att begränsa spridningen av Covid-19.

Som en seriös social aktör har vi på Intercut fastställt riktlinjer för våra anställda så att vi, efter bästa förmåga, begränsar och förhindrar ytterligare överföring av coronaviruset.

För hela vårt kund- och leverantörsnätverk uppmuntrar vi alla till att löpande följa de allmänna hälsoråd som utfärdas av Smittskyddsinstitutet och övriga myndigheter.

Hur kan detta komma att påverka dig som kund?

Beställning av varor:

Vi har ännu inte haft anledning att begränsa personalresurserna för lager- och orderhantering, men anställda som är krassliga uppmuntras att stanna hemma i större omfattning än normalt.

Detta kan innebära att saker och ting kanske kommer att ta längre tid än vanligt.

Viss övrig personal kommer i större omfattning än normalt, att använda sig av hemmakontor och begränsa sina reseaktiviteter.

Tips: Kom ihåg att beställa nödvändiga förbrukningsvaror i god tid innan de tar slut. Det kan också vara en bra idé att beställa något större antal än vanligt. Dina beställningar behandlas snabbast om du skickar dem direkt till order@intercut.se

 Alla förfrågningar bör innehålla en kort beskrivning, gärna en bild av det som förfrågan avser, och helst artikelnumret från användarmanualen. Då kan vi hjälpa dig betydligt snabbare!

Servicestöd och tekniker:

Samtliga våra servicetekniker arbetar än så länge som vanligt för att du ska kunna få den service du är van vid på ett säkert sätt, men under den kommande tiden kan vi komma att få begränsad kapacitet att tillhandahålla löpande service och telefonsupport lika snabbt som du är van vid.

Vi ber er därför att hjälpa oss att arbeta effektivt och i största möjliga utsträckning skicka era serviceförfrågningar via e-post till service@intercut.se eller ring 08 – 5505 1250
Vi svarar så snabbt vi kan.

Våra tekniker följer både våra egna interna riktlinjer, men om några ytterligare lokala riktlinjer, tillämpas på orten eller i ert företag, så ber vi er att meddela oss om detta i förväg så att vi undviker onödig infektionsrisk.

Tips: Alla servicefrågor bör innehålla: Kort beskrivning av problemet, maskintyp och serienummer, och helst stöd av en kort video eller bild.

Försäljningsorganisationen:

Våra säljare arbetar i vissa fall med hemmakontor, men vi kommer att försöka fungera så normalt som möjligt. Ännu ser vi ingen anledning att införa några restriktioner i fråga om viktigare fysiska möten, (även om detta kan komma att ändras). Vi kommer att se till att alla sådana fysiska möten kan genomföras på ett så riskreducerande sätt som möjligt.

Om några ytterligare lokala riktlinjer tillämpas på orten eller i ert företag, så ber vi er att meddela oss om detta i förväg så att vi undviker onödig infektionsrisk.

Vi uppmuntrar att så mycket som möjligt av övrig dialog genomförs via telefon och e-post.

Kontaktuppgifter till vår personal hittar ni på hemsidorna intercut.se under fliken ”Kontakt”.

Tips: Om du inte är säker vem du ska prata med, skicka ett e-postmeddelande om vad du vill ha mer information om till info@intercut.se, så kontaktar vi dig så snart vi kan. Förfrågan bör också innehålla företagsnamn och kontaktinformation (telefon och e-post) så att vi kan hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Sammanfattning:

• Order och förfrågningar om Slit-/-Reservdelar / Förbrukningsvaror: order@intercut.se

• Servicefrågor: service@intercut.se

• Allmänna förfrågningar: till info@intercut.se

Vi uppmuntrar så många förfrågningar som möjligt görs skriftligen via e-post. Om du behöver prata med oss ​​är du välkommen att kontakta oss via vår växel på 08-5505 1200 , som är öppen mellan 08.00 och 17.00. (Lunchstängt 12:00 – 13:00) , Du hittar även direkt kontaktinformation för våra säljare på intercut.se

Vi ber om ursäkt för de utmaningar som detta kan ge dig som kund, men vi är övertygade om att det är det enda rätt att göra på lång sikt!