fbpx

Intercut söker servicetekniker!

Vi på Intercut Sverige söker just nu en person med teknisk bakgrund, men för oss är det allra viktigaste att du tar väl hand om våra kunder och gör ditt bästa på ett engagerat och personligt sätt. Vi representerar flera stora europeiska maskintillverkare på den svenska marknaden. Som servicetekniker är du ansiktet utåt och har daglig kontakt med kunderna.

Som Servicetekniker kommer du jobba med förebyggande underhåll, reparationer och installationer av maskiner. Vi servar gradsaxar, kantpressar, rundvalsar, bandsågar, klingsågar och maskiner för termisk skärning med gas, plasma och laser. Allt från enklare manuella maskiner till stora anläggningar med flera processer och hanteringsutrustningar. Som servicetekniker får med tiden en bred kompetens men kommer att ha en huvudinriktning för ditt arbete. Vi arbetar även med mjukvaran för de olika maskinerna.

Du kommer arbeta i en industrimiljö med såväl stora som små företag och vi tror därför att du som person är utåtriktad och service-minded. Du sätter kunden i centrum och är intresserad av att arbeta på fältet. Ditt huvudsakliga arbetsområde sträcker sig över hela landet och resor med övernattning en eller flera dagar är vanligt förekommande.

Vi letar efter dig som har erfarenhet av:
– Maskinunderhåll
– Felsökning
– Kundkontakt
– Språk: Svenska och engelska i tal och skrift. Vi har leverantörer ibland annat Tjeckien, Tyskland och Turkiet.

Meriterande erfarenheter
Erfarenhet av bandsågar, kantpressar, gradsaxar, termisk skärning.
Tidigare arbetat med förebyggande underhåll och/eller nyinstallation av maskiner inom plåtbearbetning, tillverkningsindustri och liknande.

Vi erbjuder dig en plats i ett företag med ett härligt gäng som stävar efter att vara det modernaste företaget i var bransch. Vi förstärker för att bli ännu starkare inom framför allt förebyggande underhåll, utbildningar och säkerhet. Praktisk erfarenhet av produktionsmaskiner är meriterande men vi erbjuder en god utbildning hos våra leverantörer samt framför allt tillsammans med våra egna erfarna servicetekniker som finns placerade runt om i landet. Hos oss är det högt i tak och du får som medarbetare stort ansvar under frihet. Som servicetekniker hos Intercut är du en av de allra viktigaste medarbetarna och vi är mycket stolta över vår serviceavdelning.

Om företaget
Intercut Sverige AB grundades 1988 och är ett framgångsrikt agenturföretag som erbjuder världsledande plåtbearbetningsmaskiner för små och stora verkstäder. Intercut har vuxit kraftigt det senaste året och blivit ännu starkare. Vi hjälper dig som kund, även efter köpet, med underhåll och service av maskiner. Kundservice finns för rådgivning och beställning av slit- och reservdelar. Intercut förser marknaden med korrekt och tydlig information så det blir lätt att välja rätt produkt.

Ansökan

Vi tar emot ansökan via epost: info@intercut.se

Arbetsgivare:

Intercut Sverige AB
Box 8026
19208
Sollentuna
Tel: 08-55051200

Mer information:

Eftermarknadschef
Markus Lindelöf
Tel: 08 550 512 21.
E-post: markus.lindelof@intercut.se