fbpx

Nya MetalMaster 2.0

Messer plasmaskärmaskiner MetalMaster

MetalMaster 2.0 – gasskärning och plasmaskärning i en kompakt förpackning.

Ett rent skärsnitt med så lite slagg som möjligt är en dröm för termisk skärning i plåt. Nya MetalMaster 2.0 från Messer Cutting Systems GmbH erbjuder exakt detta plus mycket mer. MetalMaster kombinerar fördelarna med gasskärning och plasmaskärning i en och samma maskin. Nya MetalMaster 2.0 erbjuder bästa Messer kvalitet till ett otroligt bra pris.

Plasmaskärmaskin MetalMaster

Att skära plåt i önskad form är en vanligt förekommande operation i väldigt många industriföretag. I en konkurrensutsatt marknad är en ekonomisk och effektiv maskinpark avgörande. Ett problem som många företag kämpar med är platsbrist. Nu har Messer Cutting Systems tagit fram en uppgraderad kompakt skärmaskin – MetalMaster 2.0 med mängder av nya funktioner.

  • Kompakt format. Endast 30 m², mer plats tar inte det nya skärsystemet i anspråk när det gäller skärning av plåtformat 1,5×3 m. Skärning med både gas- och plasma i Din egen fabrik, maskinen är inte bara kompakt den är också enkel och snabb att installera.
  • Kombinationen med gas- och plasma gör att MetalMaster 2.0 hanterar ett brett spektrum av plåtar. Brännaren förflyttas med hela 35m/min tack vare kraftiga drivmotorer. Bästa tänkbara toleranser garanteras av kraftiga linjärstyrningar.
  • Höjdförställaren SmartLifter SL100, reducerar skärtiden, Messer´s tekniker har dessutom lyckats reducera tiden för hålslagning med över fem sekunder.
  • Klick, klick, klick – så kör vi. Med den användarvänliga ”touchskärmen” på Global Control 2.0 behövs bara ett par snabba tryckningar så startar skärningen. Ett Windowsbaserade operativ system är basen i vår framtidssäkrade CNC styrning. Alla värden kan läggas in på ett enkelt sätt, tex gastryck, och plasmaström, man kan även se vilka slitdelar som ska användas med bilder i färgskärmen.
  • Attraktivt pris och prestanda. ”Alla produkter står för högsta kvalité och tillförlitlighet. Nya MetalMaster 2.0 är inget undantag, den har 100% Messer kvalitet med ett attraktiv pris” summerar Messer´s VD Christian Jung.

Kontakta oss för mer information.