fbpx

Öppet hus på Cutlite Pentas huvudkontor 29 maj

Intercut har glädjen att bjuda in dig till öppet hus hos vår samarbetspartner Cutlite Penta den 29 maj. Detta evenemang är en unik möjlighet att upptäcka de senaste framstegen inom lasersystem för metallskärning. Evenemanget äger rum på Cutlite Pentas huvudkontor i Guimaraes 7/9 i Prato, Italien, mellan kl. 09:00 och 16:00.

Laserinnovation som öppnar nya möjligheter

Cutlite Pentas skärmaskiner tillverkas vid företagets huvudkontor i Prato, norr om Florens. Dessa maskiner är särskilt utformade för att möta behoven hos företag som ställer höga krav på snittkvalitet och tillförlitlighet i sin produktion. Under öppet hus-evenemanget kommer du att få en djupare inblick i hur dessa avancerade lösningar kan förbättra din verksamhet. Här är några av de spännande teknologierna du kommer att få se:

  • PLUS 50 kW → En banbrytande milstolpe för hög effekt, tillverkad med stolthet i Italien. Detta system är idealiskt för de mest krävande skärjobben och levererar oöverträffad kraft och precision.
  • FAST → Det senaste lasersystemet från Cutlite Penta, designat för att maximera produktivitet och effektivitet. Upplev hur snabbt och exakt detta system kan arbeta.
  • PLUS BEVEL 30 kW → En laserskärare som erbjuder kompromisslös fasning med hög precision och kraft. Perfekt för komplexa skärapplikationer där kvalitet är avgörande.
  • TUBE → En mångsidig och precis lösning för rörlaserskärning. Detta system kombinerar flexibilitet med noggrannhet för att hantera en mängd olika rörtyper och former.
  • FIBER HD → En revolutionerande laserlösning som är skräddarsydd för snickerier och byggnadssektorn. Upptäck hur detta system kan transformera ditt arbete med trä och metall.
  • XME → Den ultimata laserslösningen till ett oslagbart pris. Ett perfekt val för företag som vill ha hög prestanda utan att spränga budgeten.

Vi hjälper till med resan

Vi vill säkerställa att din upplevelse blir så smidig och givande som möjligt. Därför erbjuder vi hjälp med att ordna resan för alla som anmäler sig via länken nedan.

Ta chansen att se dessa teknologiska underverk i aktion, nätverka med experter och branschkollegor, och få värdefulla insikter om hur Cutlite Pentas lösningar kan integreras i din verksamhet för att öka effektiviteten och konkurrenskraften.

Vi ser fram emot ditt besök!