fbpx

Vi behöver fler vassa tekniker!

Intercut Sverige AB söker en servicetekniker 2022

Vi på Intercut Sverige söker just nu personer med teknisk bakgrund för att ta väl hand om våra kunder och göra sitt bästa på ett engagerat och personligt sätt.

Intercut Sverige AB söker servicetekniker som vill utvecklas tillsammans i ett proffsigt team. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa service med den senaste tekniken och engagerade medarbetare. Om du gillar laganda, frihet under ansvar och att ge bästa tänkbara kundservice kommer du att trivas hos oss.

Tjänsten utgår hemifrån. Du bor någonstans i södra eller mellansverige.

Serviceavdelningen på Intercut hjälper svenska industriföretag att öka effektiviteten och maximera sin produktivitet. Vi representerar kända maskintillverkare inom bland annat termisk skärning, plåtbearbetning och kapning.

Välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta

Markus Lindelöf, Servicechef: 08 – 550 512 21

Victor Hatfield, Servicekoordinator: 08 – 550 512 15                                           

——————————————————————————————————-

Som servicetekniker är ditt huvudansvar att utföra förebyggande underhåll, reparationer och installationer av maskiner på plats hos våra kunder. Vi arbetar bland annat med maskiner för termisk skärning med gas, plasma och laser, kantpressar, gradsaxar och bandsågar. Vi ser att du har en teknisk bakgrund och gärna erfarenhet från tillverkningsindustrin.

Tjänsten innebär arbete med el, mekanik, pneumatik, hydraulik och mjukvara. Rätt person är viktigare än specifika kunskaper. Initialt kommer du arbeta brett med de flesta av våra produkter men har med tiden möjlighet att utvecklas och bli specialist inom en eller flera områden. Utbildning sker tillsammans med erfarna tekniker eller på plats hos våra leverantörer.

Tjänsten kräver att du har god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som servicetekniker är du ansiktet utåt mot våra kunder och har även tät kontakt med våra leverantörer som finns i bland annat Tyskland, Turkiet, Italien och England.

Du kommer arbeta i en industrimiljö med såväl stora som små företag och vi tror därför att du som person är utåtriktad och service minded som sätter kunden i centrum och är intresserad av att arbeta på fältet. Dina kunder finns över hela landet med stora kunder bland annat i Stockholm, Norrköping, Oxelösund, Nybro, Vikmanshyttan, Sundsvall och Landskrona. Jobbet innebär resor över hela Sverige och du kan förvänta dig att det blir 50-100 hotellnätter per år. Arbetet sker till stor del självständigt men även tillsammans med dina teknikerkollegor.

Vi erbjuder dig en plats i ett företag med ett ambitiöst gäng som ger allt för att leverera snabb och exakt hjälp till våra kunder. Vi har korta beslutsvägar och alla medarbetare arbetar tätt ihop. Som anställd hos Intercut erbjuds du mycket frihet under ansvar, möjlighet att växa i din roll, förmåns – eller företagsbil och sjukvårdsförsäkring. Vi satsar hårt på serviceavdelningen och du som servicetekniker är en av våra allra viktigaste medarbetare. Vi är mycket stolta över vår serviceavdelning.

Din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via e-post till markus.lindelof@intercut.se snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Markus Lindelöf, 08-550 512 21

www.intercut.se/service

Intercut Sverige AB grundades 1988 och är ett framgångsrikt agenturföretag som erbjuder världsledande plåtbearbetningsmaskiner för små och stora verkstäder. Intercut har vuxit kraftigt det senaste året och blivit ännu starkare. Vi hjälper dig som kund, även efter köpet, med underhåll och service av maskiner. Kundservice finns för rådgivning och beställning av slit- och reservdelar. Intercut förser marknaden med korrekt och tydlig information så det blir lätt att välja rätt produkt.