fbpx

Cutlite Penta och Intercut tar framtidens laserskärning till svenska industrier

I vårt samarbete med italienska Cutlite Penta öppnas möjligheten att bli en del av en banbrytande lösning för laserskärning som möter de tuffaste kraven inom industrin. Tillsammans strävar vi efter att kunna erbjuda de mest avancerade och effektiva lasersystemen på marknaden. Låt oss berätta om fördelarna det innebär för dig.

Cutlite Penta, med sitt huvudkontor i Prato norr om Florens, är en pionjär inom design och tillverkning av högpresterande laserskärmaskiner. Med över 30 års erfarenhet har de byggt upp ett rykte för exceptionell prestanda och tillförlitlighet. För företag som strävar efter högsta möjliga skärkvalitet, är Cutlite Penta det självklara valet. Det är som att få en bit av italiensk ingenjörskonst direkt in i er produktion.

Ett strategiskt partnerskap för framtidens industri

På Intercut ser vi våra kunder som långsiktiga partners. Vårt samarbete med Cutlite Penta innebär att vi inte bara levererar och installerar maskiner, utan också erbjuder löpande service och support för att säkerställa maximal prestanda och tillförlitlighet. Vi kombinerar vår expertis och våra resurser för att varje installation och uppgradering ska ske smidigt och effektivt. Tillsammans erbjuder vi de mest avancerade lasersystemen på marknaden och skräddarsydda lösningar som optimerar produktionsprocesser och skapar nya möjligheter för tillväxt och innovation.

Fiberlaser PLUS – flaggskeppet inom fiberlaserskärning

Cutlite Pentas Fiberlaser PLUS är den ultimata fiberlaserskärmaskinen för företag som kräver högsta prestanda. Den kombinerar skärkvalitet i världsklass med enastående produktivitet och låga driftskostnader.

  • Lasereffekt upp till 50 kW: Den höga effekten gör det möjligt att skära även de mest krävande material med lätthet och precision.
  • Arbetsområde upp till 15000 x 3000 mm: Det generösa arbetsområdet ger möjlighet att bearbeta stora materialstycken, vilket ökar flexibiliteten och effektiviteten i produktionen.
  • Marknadens bästa linjärmotorer: Garanterar hög produktionskvalitet och tillförlitlighet.

XME – ett kostnadseffektivt val för modern produktion

För företag som är nya inom laserskärning eller vill uppgradera från äldre CO2-lasrar, är nya Cutlite XME ett utmärkt val. Denna modell är idealisk för företag som vill dra nytta av modern fiberlaserteknik utan att behöva göra stora investeringar.

  • Budgetvänlig: XME erbjuder hög prestanda till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett utmärkt val för företag med begränsad budget.
  • Enkla övergångar: XME är utformad för att vara lätt att både installera och använda, vilket gör att ni snabbt kan komma igång med produktionen.
  • Låga underhållskrav: Fiberlasertekniken minskar behovet av omfattande underhåll och sparar därför både tid och kostnader på lång sikt.
  • Modern teknik: Med fiberlaser är möjligheterna för avancerad skärning och bearbetning stora, vilket gör den till den föredragna tekniken för framtidens laserskärning.

Tillsammans mot en innovativ framtid

På Intercut är vi engagerade i att leverera toppmoderna lasersystem som inte bara förbättrar produktionsprocesserna, utan också driver innovation och tillväxt inom den svenska industrin. Genom vårt nära samarbete med Cutlite Penta kan vi erbjuda lösningar som tillgodoser olika behov och krav för att passa din . Vi står redo att vara er partner genom hela processen – från första kontakt till leverans, installation och löpande support.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur våra lösningar kan transformera din produktion och positionera ditt företag för framtida framgångar. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er för att skapa en ännu starkare och mer innovativ industri.