fbpx

En kraftfull kantpress till Täby!

F. Anderssons Svets & Smide AB satsar på framtiden med en ny kraftfull kantpress från Intercut.

Nu har tredje generationen i familjen Andersson tagit över anrika F. Anderssons Svets & Smide AB i Täby. Familjen har sedan generationer arbetat med smide och nu kommer syskonen Maria Andersson Henningsson och Dan Andersson förvalta familjens mål och strävan ”att leverera och hålla god kvalitet på utförda arbeten som vår familj alltid gjort” ett mål som formulerades redan på 50-talet.

Nu vill syskonen Maria och Dan satsa ordentligt på framtiden, med nyanställningar, internutbildningar och även nya produktionsmaskiner. Första steget är en ny kraftfull kantpress från DURMA med 4 m bocklängd och en presskraft på 220 ton. Dan Andersson: ” vår nya kantpress blir en av de största i Stockholmsområdet och vi hoppas kunna locka till oss nya kunder tack vare den nya maskinen”.

Den nya kantpressen har både lasermätning av bockvinklar samt programvaran dBend som gör det möjligt att importera 3D CAD filer och Off-line programmera. Hjälpmedel som säkerställer såväl hög kvalitet som effektivitet.

F. Anderssons Svets&Smide har tre huvudområden: Inredning/tillverkningssmide, byggnadssmide och reparation/fastighetssmide.  företaget är dessutom certifierat enligt ISO 3834–3 och EN 1090-1
Mer info:  www.anderssonssmide.se

Kontakta oss:

Anders Holgersson
+46 8 5505 1223
anders.holgersson@intercut.se