fbpx

Första ELEMENT maskinen från Messer snart på väg till Pajala

Första ELEMENT maskin i Sverige

Entreprenadfirman SNELLS i Pajala har beställt den allra första ELEMENT maskinen i Sverige, en helt ny generation av gas- plasma- och laserskärmaskiner av agenten Intercut och dess partner Kramtec i Kramfors.

SNELLS verkstadschef Erik Hallgren: Anledningen att vi valde en ELEMENT var dels det fina bemötandet vi fick, dels att jag vet att Messer säljer högkvalitativa produkter. När jag sen hörde att ni skulle presentera en helt ny modell blev det såklart extra intressant.

Den multifunktionella skärmaskinen ELEMENT 400 är den senaste innovationen från Messer Cutting Systems och en världsnyhet inom termisk skärning.

SNELLS Entreprenad grundades 1967 och har utvecklats till en koncern med närmare 150 medarbetare som inriktat sig på gruvindustrin i Sverige och Finland.
SNELLS har åtta egna täkter i Norrbotten som producerar ballast över hela Nordkalotten. Traditionellt har krossning och förädling av ballast varit en av deras huvudverksamheter och så är det fortfarande.

Messer Cutting Systems, med mer än 120 år erfarenhet inom termisk skärning, presenterar Element 400, en säker, effektiv, automatiserad och multifunktionell skärmaskin, med uppgraderbar hårdvara och mjukvara, allt från en enda källa.

ELEMENT 400 är en multifunktionell skärmaskin för termisk skärning (gasskärning, plasmaskärning, laserskärning, fasskärning etc), och andra bearbetningsprocesser, för serie- och specialproduktion med fokus på perfekt skärning och bearbetning.

Kontakta oss för mer information och beställning:

Ulf Karlsson
08 – 5505 1214
070 324 4677
ulf.karlsson@intercut.se