fbpx

Kantpress SP5000-630 Heavy Duty från Aliko

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av ALIKO kantpressar som är utformade för professionell användning, med den senaste tekniken och prestanda som överträffar sina föregångare.

Kantpress SP5000-630 Heavy Duty från Aliko är utrustade med den senaste innovationen. Den ger dig full kontroll över bockningsprocessen och säkerställer att varje arbetsstycke blir perfekt bockat.

Aliko kantpressar är kända för sin höga driftsäkerhet. De är byggda för att klara intensiv användning och leverera konsekvent hög produktivitet. Med avancerade ergonomiska funktioner blir arbetsprocessen bekväm och effektiv. Dessutom används Miljövänliga produktionstekniker för att minimera materialsvinn och påverkan på miljön.

  • Exakta bockvinklar, hög produktivitet och hög driftsäkerhet.
  • Verktygssläden gör det snabbt och ergonomiskt att byta tunga öververktyg.
  • Aliko Vario Die 300 är ett CNC-styrt underverktyg med justerbar v-öppning som kan ställas från 50mm upp till 300mm i 10mm steg. Klarar upp till 600 ton/m.
  • Den nyaste Aliko-bomberingen – Multi vario 400 – har servodrivna kilar var 500:e mm. och var och en av dem kan hanteras individuellt direkt från kontrollpanelen.
  • Justeringsnoggrannheten är 0,01 mm. och maxkröning är 7 mm.
  • Maskinen är utrustad med robusta 6-axliga anslag.
  • Heavy Duty plåtföljare är också CNC-styrda. Var och en av dem kan ta en belastning på 750 kg.

Aliko Heavy Duty är en av de bästa kantpressarna på världsmarknaden vad gäller pris/kvalitetsförhållande. Kort leveranstid, snabb montering och många avancerade helhetslösningar för bockning. Läs mer: Kantpress Aliko Heavy Duty

Anders Holgersson

anders.holgersson@intercut.se

+46 70 425 52 44