fbpx

NT Smidesteknik investerar i en ny ELEMENT multiprocessmaskin

NT Smidesteknik investerar i en av branschens effektivaste Gas- / Plasmaskärmaskin: Messer ELEMENT från Intercut. Den nya satsningen ska sänka kostnaderna och korta leveranstiderna.

I den här videon berättar Thomas Virtanen om precisionen i plasma- och gasskärning samt den ökade kvaliteten och effektiviteten med den nya multiprocessmaskinen ELEMENT.

Maskinen används för termisk skärning med gas, plasma och fiberlaser. Fasskärning, borrning och andra bearbetningsprocesser finns tillgängligt.

Det finns olika skärmetoder inom termisk skärning: Laserskärning, Plasmaskärning, Gasskärning och Vattenskärning. Valet av skärmetoder beror bland annat på kravspecifikationer för det aktuella projektet. Ibland kan en kombination av olika skärmetoder användas för att uppnå önskat resultat. Innan du väljer en termisk skärmaskin är det viktigt att rådfråga experter för att få råd baserat på dina specifika behov.

Vårt kunnande i kombination med obegränsade kvalitativa produkter resulterar i att vi kan erbjuda varje kund den bästa och mest specifika lösningen som passar deras unika behov.

Kontakta vår produktchef Trond Hansen:

✉️ trond.hansen@intercut.se

 📞 070 570 7384