fbpx

Lika lätt att använda som en IPhone!

När Schlosserbub, en snabbt växande metallverkstad i Österrike skulle byta ut sin två år gamla kinesiska plasmaskärmaskin (redan efter två år ville de byta ut den p.g.a. bristande tillgång till reservdelar, service, support och den svåra och ofta otillgängliga programvaran), använde de en Google-sökning för att hitta en plasmaskärmaskin som var bäst lämpad för deras behov.

Eftersom de huvudsakligen skär ståldelar, men även aluminium och rostfritt stål, tittade de på konkurrenterna men fann att Swift-Cut plasmaskärmaskin var den produkt som passade bäst och som gav mest valuta för pengarna.

De valde Swift-Cut Pro 2500 med vattenskärbord på grund av dess överkomliga pris och höga skärkvalitet. De använder skärmaskinen regelbundet, ofta mer än tre dagar per vecka. De har redan sparat tid och uppskattar att investeringen kommer att betala sig på mindre än 3 år.

När Georg Blaas från Schlosserbub fick frågan om hur lätt han tyckte att plasmaskärmaskinen var att använda, gjorde han en intressant jämförelse:

”Jag är en Apple-användare eftersom jag verkligen gillar Apples användarvänlighet – jag tror att Swift Cut Pro skärmaskinen är lika lätt att använda som en Iphone – plug and play utan problem.”

Tillägg: ”Den var superlätt att installera, jag tror att nästan alla kan göra det själv. Jag fick en halvdagsutbildning och sedan dess kan jag skära självständigt.”

Kontakta vår produktchef Lars Boström:

Lars.bostrom@intercut.se

Tel: 070 515 6928