Senaste teknologin för Inverter Bultsvetsning

Strömkälla BMK-8i_srm_soyer

Soyer lanserar den senaste teknologin och utrustning för Inverter Bultsvetsning utan behov av 3-fas anslutning.

Som specialist för bultsvetsutrustning, infästning och fogningsteknik visar Heinz Soyer Bolzenschweistechnik GmbH den nyutvecklade bultsvetsutrustningen BMK-8i på Hannover mässan 2016. Denna banbrytande tekniska utveckling är en mycket lätt och kompakt enfas-strömkälla. Den är inte i behov av 3-fas anslutning och är en energieffektiv strömkälla i linje med den patenterade SRM-tekniken, bultsvetsning med roterande magnetfält (Pat. No.: 10 2004 051389)

Med en svetsström av endast 300 A kan fästelement upp till M8 svetsas på ett absolut rent och säkert sätt, i högsta kvalitet utan störande svetsvulst och svetssprut. Soyer strömkälla BMK-8i är utvecklad för mobil användning och ger oslagbara svetsresultat, även under mycket svåra svetsförhållanden.

Den nya bultsvetspistolen PH-9 SRM+G med integrerad jordning är det perfekta komplementet till strömkällan BMK-8i eftersom den är tillämpad för bultsvetsning utan användning av jord-klämmor. Jordning sker direkt genom kontakt-ringen på svetspistolens gashylsa, utan blåseffekt eller brännmärke på arbetsstycket. Den mindre värmetillförseln har också stora fördelar vid bultsvetsning i mer komplexa material.

 

Besök oss på Elmia Svets och Fogningsteknik, 10-13 maj – Monter C05:20
Klicka på loggan för kostnadsfritt inträde:

Kontakta oss:
Lars Boström
+46 8 5505 1205
+46 70 515 6928
lars.bostrom@intercut.se