fbpx

Soyer´s multifunktionella bultsvets

strömkälla BMK 12i Soyer SRM

SOYER presenterar möjligheten att svetsa M12 bultar med en kompakt utrustning i ett bärbart format. Utrustningen är idealisk för mobila applikationer och ger oslagbara svetsresultat.
Bultsvetspistolen PH-9 SRM och inverterströmkällan BMK-12i används för bultsvetsning med roterande magnetfält, SRM. Det nya tillvägagångssättet med SRM, möjliggör bultsvetsning på tunna plåttjocklekar och bultdiametrar upp till M12 utan att använda keramiska ringar.

Tack vare en innovativ gashylsa på svetspistolen PH-9 SRM, minskas skyddsgasförbrukningen med upp till 90%. Mer än 10.000 bultsvetsningar med HZ1-8mm bult kan utföras med två liter gasflaskor.
Jordning sker direkt genom kontaktringen på svetspistolens gashylsa, utan blåseffekt eller brännmärke på arbetsstycket. Den mindre värmetillförseln har också stora fördelar vid bultsvetsning i mer komplexa material.

Inverterströmkällan BMK-12i har reducerats till ett minimum i storlek med en vikt på 7,8 kg, en lätt och kompakt strömkälla som är utvecklad för att bibehålla en stabil ljusbåge vid bultsvetsning.
Soyer´s multifunktionella bultsvetssystem är lämpliga för nästan alla applikationer inom bultsvetsning.

Kontakta oss:

Lars Boström
+46 8 5505 1205
+46 70 515 6928
lars.bostrom@intercut.se